SPIP – De Redaktiounssystem vu web.cathol.lu

D’Internetsite vun der kathoulescher Kierch zu Lëtzebuerg ginn iwwer de Redaktiounssystem SPIP verwalt.
D’Webmastere vun de Porverbänn, Servicer, Kongregatiounen a Mouvementer hun hiren eegene Login a këmmere sech autonom ëm hir Internetsäiten.

Wéi een en Artikel schreift, Biller an Dokumenter derbäisetzt an dat Ganzt publizéiert, fannt Dir an dëse Beschreiwungen.

Weider Informatiounen iwwer de SPIP fannt Dir hei: www.spip.net

PDF 1.9 MB, 22. März 2018
Handbuch SPIP3 (Version 2018 - web.cathol.lu)
PDF 2 MB, 22. März 2018
Mode emploi SPIP3 (Version 2018 - web.cathol.lu)
PDF 406.8 kB, 10. Oktober 2018
Addendum Version internats.lu

Service Kommunikatioun a Press . Service Communication et Presse
Äerzbistum Lëtzebuerg . Archevêché de Luxembourg

© Verschidde Rechter reservéiert . Certains droits réservés
Dateschutz . Protection des données
Ëmweltschutz . Protection de l'environnement